ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
Author image
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Παναγιώτης Πετράκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης γεννήθηκε στην Κρήτη το 1953 όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λουμπούνη και έχουν μία κόρη, την Ισαβέλλα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Από μικρός ασχολήθηκε με το γράψιμο και την κοινωνική αλλαγή. Το μυθιστόρημα «Να το πεις της νύχτας σου» είναι το πρώτο του λογοτεχνικό βιβλίο.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών βιβλίων και άρθρων σχετικά με την ευρωπαϊκή και την ελληνική ανάπτυξη, την κρίση και την οικονομική πολιτική.

Φόρμα παραγγελίας

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο τηλέφωνο +30 6942475636


Τροπός παράδοσης: ACS
Δωρεάν αποστολή εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή
Η τιμή συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αντικαταβολής.
Η απόδειξη θα σας σταλεί μαζί με το βιβλίο.
Na to peis ths nuxtas sou image

Να το πεις της νύχτας σου

ISBN: 978-618-5289-17-1
Συγγραφέας: Παναγιώτης Πετράκης
Αριθμ. Σελίδων: 463
Αρχική Τιμή: (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ): 19.5 €
Τελική Τιμή: 17 €

KΡΙΤΙΚΕΣ

«Σπουδαίο είναι το μυθιστόρημα που κατορθώνει να βρει το διαρκές μέσα στο παροδικό και να αναδείξει τις κανονικότητες που διέπουν τις μοναδικές και ανεπανάληπτες ζωές μας. Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Πετράκη είναι τέτοιο: οι ήρωες του έχουν τα πρόσωπά μας, η μοίρα τους είναι η μοίρα του τόπου μας και η ιστορία τους είναι η δική μας ιστορία».

Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης
Επ. Καθ. Εφαρμοσμένης Ηθικής

«Με κέρδισε η αρχή του, που ξεκινάει με δυναμισμό με το έγκλημα των δύο αδελφών και η γρήγορη πλοκή που προχωρούν τα γεγονότα με γλώσσα διαυγή και καλοδουλεμένη………. Η αισιοδοξία που επικρατεί να νικά τις φουρτούνες των ηρώων είναι ιαματική για τον αναγνώστη».

Μάρω Βαμβουνάκη
Λογοτέχνης

«Πρόκειται για κείμενο πολύ καλογραμμένο και συναρπαστικό, ενώ δείχνει να είναι εργασία έμπειρου λογοτέχνη και όχι νέου στα γράμματα».

Ερασμία Σταυροπούλου
Ομ. Καθ. Νεοελληνικής Φιλολογίας

«Θεωρώ ότι είναι μια ιστορία που ξεδιπλώνει την αισθητική και τον τρόπο σκέψης του συγγραφέα και αυτό είναι τελικά το ζητούμενο σε κάθε μυθιστόρημα και ειδικά σε ένα πρώτο μυθιστόρημα όπου ο αναγνώστης επιχειρεί να γνωρίσει πέρα από τους ήρωες που του συστήνει ο δημιουργός και τον ίδιο τον συγγραφέα».

Ευτυχία Γιαννάκη
Συγγραφέας Αστυνομικής Λογοτεχνίας

«Το μυθιστόρημα του Παναγιώτη Πετράκη είναι εξαιρετική έκπληξη… Η τυχαιότητα ως συστατικό στοιχείο του έργου αιωρείται μεταξύ της απρόσμενης ρωγμής στην αιτιοκρατική τάξη και ενός απρόσιτου σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, σχεδόν ανεξήγητου προκαθορισμού».

Διονύσιος Αναπολιτάνος
Ομ. Καθ. της Φιλοσοφίας των Μαθηματικών και Λογικής

«Βοηθάει η νύχτα κι η αυγή ίσα με μάνα κι αδερφή».
Ο τίτλος του μυθιστορήματος του Παναγιώτη Πετράκη είναι εικονοφόρος,
πολύσημος και χρηστικός όπως η παροιμία. Και ήδη από τον τίτλο ο αναγνώστης εισέρχεται στον κόσμο του βιβλίου

Σωτήρης Δημητρίου
Συγγραφέας